top of page

Feestelijke opening De wilgenschoot

Op zaterdag 1 juli van 10:30 tot 16:00 is het zover! Dan openen we De Wilgenschoot met een feestelijke dag.

Kom sfeer proeven, geniet van lekkere hapjes en drankjes en ontdek de mogelijkheden.

Om 11:00, 13:00 en 15:00 ben je welkom voor een gratis yogales. Geef je daarvoor wel even op via ilse@dewilgenschoot.nl.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Op ons erf wordt ondertussen hard gewerkt. Kevin Haan Totaalbouw is bezig met het afbouwen van de prachtige houten Yurt, de grond is -eindelijk!- droog genoeg om de grindpaden aan te leggen en de tuin laaft zich aan de lentezon: bloesem in de bomen, bloemen die gaan bloeien en de groentegewassen die de lucht in schieten. De bijen en hommels laten hun gezoem horen in de kersenbloesem, vader koolmees vliegt af en aan om zijn kroost van eten te voorzien en de katten besteden al hun tijd buiten.

Het voelt ontzettend goed om mee te gaan in deze flow van de natuur en onze plek helemaal klaar te maken voor jullie komst.Een sneak-peak van de houten YurtDe zelfdragende constructie van het dak


In de tussentijd ben ik -Ilse- nog een lang weekend weggeweest om mezelf te trakteren op een training over Trauma-Sensitieve Yoga.

Drie dagen lang mocht ik me onderdompelen in wat trauma met ons doet, hoe dat zich uit in ons lichaam en in relaties. En vooral: hoe yoga een grote rol kan spelen in ons helingsproces.

Ik mag zowel individueel als in groepen aan de slag met deze vorm van yoga. Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact met me op!

Daarnaast kan ik niet wachten om alles wat ik heb geleerd en ervaren met jullie te delen tijdens de lessen die eraan komen!

Ook mag ik vanaf 1 juni iedere donderdag een les Evening Yin Flow verzorgen in de Wereldhuiskamer van Woldwijk in Ten Boer.

Die les zit helemaal vol, nog even geduld dus tot je in Loppersum je mat kunt uitrollen 


Voor nu tellen we de dagen af dat we open kunnen. Ik kijk ontzettend uit naar het schilderen binnenin de houten Yurt, het helemaal fijn en eigen te maken, zodat jullie er gauw lessen kunnen gaan volgen.

Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt de komende 1,5 maand? Neem vooral een kijkje op mijn Instagram, daar houd ik je op de hoogte!

コメント


bottom of page