top of page
IMG_6201.HEIC

retreats 

1:1-retreat

Misschien voel jij dat je meer nodig hebt dan die ene keer in de twee weken coaching, verlang je ernaar in korte tijd meer helderheid te krijgen, óf gun je jezelf gewoon 12 of 24 uur jezelf laven aan mijn liefdevolle verzorging en bedding.

Eens niet te hoeven zorgen voor anderen maar helemaal verzorgd te worden. Dan ben je meer dan welkom voor een 1-op-1-retreat (mijn favoriet!).

In dit retreat maak jij een reis. Een reis terug jouw lichaam in. Terug naar het leven weer ten volle ervaren. Een reis die je leidt langs jouw verleden, en naar de manieren waarop dat verleden nog tot uiting komt in jouw heden. 

 

Stel je eens voor… Je komt aan op een tijdstip wat voor jou fijn is. De Yurt is helemaal ingericht op jouw komst.

Een kachel heeft de ruimte behaaglijk warm gemaakt, jouw bed is opgemaakt met zacht beddengoed. Er staat thee en lekkers voor je klaar.

Als je wilt is er tijd om lekker rustig te landen en laat ik je alleen.

Daarna gaan we samen kijken wat er de komende 12 of 24 uur aangekeken wil worden. We beginnen altijd met rustig de tijd nemen om te zakken in jouw lichaam, en zullen dan in overleg met elkaar de komende uren invullen. Inhoudelijk zullen we bijvoorbeeld werken met familieopstellingen, innerlijk kind werk en voice dialogue. De focus ligt hierbij altijd op (wat er in) jouw lichaam (gebeurt): lichaamswerk dus. Aanvullend kunnen we (Yin of Vinyasa) yoga in ons programma invoegen, dans of heerlijke (Thaise of Kashmirische) massage.

Ik merk dat langere tijd met elkaar doorbrengen heel fijn kan zijn om bedding te geven aan dat wat er in jou gebeurt, dat het helend is om langere tijd 'onder mijn vleugels' door te brengen. Je hebt dan meer ruimte voor integratie en de rust die ontstaat na de sessies is diep helend. 

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of wilt overleggen of dit iets voor je kan zijn. 

Jouw investering:

12-uurs retreat: 400 euro per persoon

24-uurs retreat: 475 euro per persoon

 

One Day Retreats voor groepen

Naast de yogalessen en coaching is het ook fijn om zo nu en dan meer de tijd te hebben met elkaar.

Tijd om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen, om meer de tijd te hebben om te ervaren en integreren. Om met elkaar te delen en verbinden.

Vooral ook tijd voor jezelf. Om jezelf weer te voelen, om op te laden en om je helemaal te laten verzorgen. 

Daarom bied ik One Day Retreats aan. Deze zijn vaak een combinatie van yoga en/of andere vormen van lichaamswerk waaraan een bepaald thema wordt gelinkt.

Je kunt hierbij denken aan yoga en je vrouwelijke cyclus, een kruidenworkshop, familieopstellingen of de werking van je zenuwstelsel. Sommige Retreats zijn alleen voor vrouwen, bij anderen zijn zowel mannen als vrouwen welkom.

Houd mijn Social Media in de gaten voor nieuwe data!

Het volgende One Day Retreat (Reset & Relax) is op zaterdag 15 juni. Meer informatie vind je daarover in de webshop.

bottom of page