top of page
IMG_6201.HEIC

WORKSHOPs & vrouwenCIRKELs

Workshop van 3 uur: 30,00 per persoon

Workshops van 6 uur: 50,00 per persoon

Vrouwencirkel of Maancirkel van 2 uur: 15,00 per persoon

Workshops

Naast de yogalessen en vrouwencoaching, is het ook fijn om zo nu en dan meer de tijd te hebben met elkaar.

Tijd om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen, om meer de tijd te hebben om te ervaren en integreren. Om met elkaar te delen en verbinden.

Daarom bied ik verschillende workshops aan. De workshops zijn vaak een combinatie van yoga en/of andere vormen van lichaamswerk waaraan een bepaald thema wordt gelinkt.

Je kunt hierbij denken aan yoga en je vrouwelijke cyclus, een kruidenworkshop, familieopstellingen of de werking van je zenuwstelsel. Sommige workshops zijn alleen voor vrouwen, bij anderen zijn zowel mannen als vrouwen welkom.

 

Vrouwencirkels

Ook ben je welkom om aan te sluiten bij één van de vrouwencirkels (meer over vrouwencirkels kun je lezen op de blogpagina). Iedere nieuwe- en volle maan is er een vrouwencirkel waarin we bij elkaar komen om samen te zijn in de energie van de maan.

Daarnaast vinden er vrouwencirkels plaats met losse thema’s. Hierbij kun je denken aan thema’s als bijvoorbeeld het moederschap, je vrouwenlijn, seksualiteit of vriendschap.

De maan-en vrouwencirkels zijn, nog meer dan de workshops, gericht op met elkaar verbinden en niet zozeer op kennisoverdracht.

We zullen bijvoorbeeld met elkaar delen over de thema’s en met elkaar fijne oefeningen, ceremonies of visualisaties doen.

bottom of page