top of page
dewilgenschoot (1).jpg

over de wilgenschoot

In de vroege, koude wintermaanden van 2020 zetten wij, Ilse en Henkjan, voor het eerst voet op het erf van de Zeerijperweg 20.

We zochten al tijden naar een plek met ruimte en veel groen onze dromen waar te maken en om terug te komen bij onszelf en elkaar.

Dat we op deze magische, aardse plek terecht zouden komen hadden we in onze stoutste dromen niet kunnen bedenken.

Inmiddels hebben we hier al bijna drie jaar en al tien seizoenen lang mogen voelen wat hier zijn met ons doet: we voelen ons meer ontspannen, meer geaard en meer in contact met onszelf en elkaar en alles wat de aarde ons geeft.

We leven meer met de seizoenen (oh, die lange, koude winters!), met de natuurlijke cycli van de aarde.

Niet alleen genieten we al bijna drie jaar van het leven hier, ook mogen we al drie jaar voelen wat deze plek nodig heeft om steeds meer tot bloei te komen en haar doel te dienen: mensen thuis te laten komen bij zichzelf.

En we willen niets liever dan anderen laten delen in dit gevoel.

We werken met veel liefde om De Wilgenschoot een plek te laten zijn waar jij helemaal jezelf mag zijn. Jezelf mag ontdekken, kunt ontspannen en je kunt verbinden met alles wat deze plek te bieden heeft. Waarin je zenuwstelsel tot rust komt (lees meer over het zenuwstelsel in de blog), omdat je omringd bent door groen en onze liefdevolle aanwezigheid.

Onze houten Yurt is bedoeld om thuis te komen in jouw lichaam en je te verbinden met jezelf. In de vorm van yoga, coaching en (1:1-)retreats. Ook ben je welkom om de Yurt zakelijk of privé te huren. De tuin en alle verschillende hoekjes en plekjes nodigen uit om alles even helemaal los te laten en je te laten dragen. 

bottom of page