top of page
Image by Brooke Lark

Bed & breakfast en retreats

1-op-1-retreat 

Hoe zou het voor je zijn om je 12 of 24 uur lang helemaal te laven aan mijn liefdevolle verzorging en bedding?

Eens niet te hoeven zorgen voor anderen maar helemaal verzorgd te worden?

Stel je eens voor… Je komt aan op een tijdstip wat voor jou fijn is. De Yurt is helemaal ingericht op jouw komst.

Een kachel heeft de ruimte behaaglijk warm gemaakt, jouw bed is opgemaakt met zacht beddengoed. Er staat thee en lekkers voor je klaar.

Als je wilt is er tijd om lekker rustig te landen en laat ik je alleen.

Daarna gaan we samen kijken wat er de komende 12 of 24 uur aangekeken wil worden. We beginnen altijd met rustig de tijd nemen om te zakken in jouw lichaam, en zullen dan in overleg met elkaar de komende uren invullen. Inhoudelijk zullen we bijvoorbeeld werken met familieopstellingen, lichaamswerk en innerlijk kind werk, yoga, enz.

Ik merk dat langere tijd met elkaar doorbrengen heel fijn kan zijn om bedding te geven aan dat wat er in jou gebeurt, dat het helend is om langere tijd 'onder mijn vleugels' door te brengen. Je hebt dan meer ruimte voor integratie en de rust die ontstaat na de sessies is helpend voor jouw proces. 

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of wilt overleggen of dit iets voor je kan zijn. 

Jouw investering:

12-uurs retreat: 200 euro per persoon

24-uurs retreat: 400 per persoon

B&B

Je bent van harte welkom om de rust, huiselijkheid en warmte van onze stek te komen ervaren. Overnachten kan in de Yurt.

Geniet van de eenvoud van het leven, ontbijt met eitjes van eigen kippen en lees nu eindelijk eens dat boek uit in de hangmat.

De Yurt beschikt over een fijne kachel, een tweepersoons bed en twee lekkere stoelen met een laag tafeltje. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Je maakt gebruik van het toilet en de douche in ons woonhuis.

Naast de Yurt staat een picknicktafel. 

 

Loppersum heeft een fijne treinverbinding met Groningen (23 minuten), een openluchtzwembad met natuurlijk water en een gezellig centrum met verschillende winkels en een Albert Heijn. Er zijn prachtige fietsroutes (deze omgeving wordt in de zomer weleens vergeleken met Italië) om te ontdekken, het Damsterdiep ligt in de buurt voor kanotochten en Appingedam met zijn hangende keukens is ook met de trein te bereiken.

Onze plek is een heerlijke uitvalsbasis om de omgeving te verkennen als je dat leuk vindt. En tegelijkertijd nodigt de weelderige tuin ook uit om helemaal te zakken en te ontspannen.

 

Jouw investering:

B&B Yurt zonder ontbijt, lunch en diner: 50 euro per nacht, ongeacht het aantal personen (max. 2 volwassenen en 2 kinderen).

B&B Yurt met ontbijt (7,50), lunch (10) en diner (15): 25 euro per persoon per nacht extra.

bottom of page