top of page
Image by Tokyo Kohaku

Coaching voor vrouwen

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. Waarin ‘Druk!’ op de vraag ‘Hoe gaat het met je?’ een gewaardeerd antwoord is.

Waarin wordt verwacht dat we ons in een soort rechte lijn van gelijkmatigheid door de (werk-)dagen heen bewegen.

Door de week gaan onze wekkers vroeg, moet de container bij de weg, de lunchtrommeltjes van de kinderen nog gevuld, de hond uitgelaten… We vertrekken naar ons werk, waar we de beste versie van onszelf laten zien, om moe thuis te komen.

Er is weinig tijd voor écht contact, échte verbinding. Zowel met onszelf als met elkaar. Echt voelen: hoe gáát het eigenlijk met me? Waar heb ik behoefte aan? En wanneer je wel weet waar je behoefte aan hebt, kan het lastig zijn om daarnaar te handelen.  

Een grote reden waarom ik vrouwencoach ben geworden, is omdat ik je graag terugbreng naar je ware natuur. Je weer laat voelen waar jouw centrum zit. Je laat ervaren hoe het leven lichter, vrijer en meer in contact kan zijn. In de eerste plaats met jezelf, en van daaruit met de ander. Voorbij jouw conditioneringen en overtuigingen.

 

Worstel je met somberheid, voel je je moe of loop je steeds tegen dezelfde patronen aan? Misschien merk je dat je een lage eigenwaarde hebt, of dat je altijd maar weer ‘JA’ zegt terwijl je ‘NEE’ voelt. Wellicht loop je leeg in het moederschap, heb je een ‘laag libido' of loop je vast in je werk.

Je hoeft hier niet in je eentje in door te ploeteren! Graag ga ik met jou een 1-op-1-coachingstraject aan.

Tijdens de sessies van 60 minuten werk ik met verschillende soorten van lichaamswerk (bijvoorbeeld bio-energetisch en ademwerk), innerlijk-kind werk en voice-dialogue. Ook kunnen o.a. (elementen uit) familieopstellingen, de polyvagaaltheorie en Gestalttherapie voorbij komen.

 

Neem contact met me op voor een gratis kennismaking van 30 minuten om te kijken of er een klik is.

Jouw investering:

80,00 voor een uur.

bottom of page